Este alertă la Comarnic! O școală va fi păzită de polițiștii locali după ce un urs a fost văzut de mai multe ori în zonă

Este alertă la Comarnic! O școală va fi păzită de polițiștii locali după ce un urs a fost văzut de mai multe ori în zonă
Sursa Foto: Captură Video

În ultimele zile tot mai multe mesaje RO-Alert semnalează prezența urșilor în mai multe localități din Prahova. Astfel, o scoală din Comarnic va fi păzită de polițiștii locali, după ce un urs și-a făcut apariția de mai multe ori în zonă.

Conducerea primăriei a anunțat că oamenii legii prezenți la fața locului vor face tot ce le stă în putere pentru a elimina ursul din zonă, notează antena3.ro.

Un urs a pus în alertă Poliția Locală din Comarnic

Această decizie vine în contextul în care, în ultimele zile, animalul s-a plimbat în apropierea școlii din Vatra Sat.

În ultimele ore, autoritățile au emis de mai multe ori mesaje RO-alert pentru a avertiza populația despre apariția animalelor sălbatice.

„Ca urmare a apariției unui urs în apropierea unității școlare din Vatra Sat, începând de mâine, 22 mai 2023, de la orele 06.00 și pana seara la încheierea cursurilor și la plecarea ultimului copil din școala, 3 reprezentanți ai Poliției Locale vor patrula zilnic în curtea Școlii Nr. 2 și in jurul acesteia, precum si pe strada Garlici, acționând cu semnale acustice si luminoase ale autoturismului din dotare, în vederea asigurării protecției elevilor si a personalului unității, precum si a îndepărtării rapide a animalului în caz de nevoie!”, a transmis Primaria Comarnic pe pagina sa de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`