Doi tineri au murit după ce mașina condusă cu viteză de un șofer de 18 ani s-a izbit de un camion, în Timișoara

Doi tineri au murit după ce mașina condusă cu viteză de un șofer de 18 ani s-a izbit de un camion, în Timișoara
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un tânăr și o tânără și-au pierdut viața miercuri noaptea în Timișoara, într-un acident îngrozitor, în urma căruia, mașina lor a fost făcută zob de un camion, în Pasajul Michelangelo.

Mașina condusă de șoferul de 18 ani ar fi derapat din cauza vitezei

Un camion al Societății de Transport Public Timișoara a fost implicat în accidentul provocat de un șofer de 18 ani care avea permis de mai puțin de 3 luni.

Mașina condusă de el, un Volvo model anii 90, a intrat cu viteză în pasajul subteran, a derapat și a lovit un zid, s-a răsucit pe șosea și a ajuns în camionul STPT în care erau 5 muncitori.

Toți cei patru tineri aflați în autoturism au rămas încarcerați și doi dintre ei, o fată și un băiat, ambii 19 ani, au murit pe loc. Ei se aflau pe bancheta din spate și mașina a fost distrusă de camion în acea parte.

Ceilalți doi tineri din mașină, șoferul și un alt băiat, 20 de ani, au fost descarcerați și transportați la spital în stare gravă.

„Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârsta de 18 ani a condus un autoturism pe bulevardul Vasile Pârvan, dinspre strada Mihai Viteazu înspre strada J.H. Pestalozzi, iar la intrarea în pasajul subteran Michelangelo, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu peretele interior al pasajului subteran, fiind proiectat într-o autoutilitară, care circula din sensul opus de mers, condusă de un alt bărbat învârstă de 42 de ani.

În urma accidenului rutier a rezultat, din nefericire, decesul unei femei și al unui bărbat, ambii în vârstă de 19 ani pasageri în autoturism.

De asemenea, conducătorul auto și un alt pasager, un bărbat în vârstă de 20 de ani, au fost răniți. Conducătorul autoturismului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul alcoolemiei în cazul conducătorului autoutilitarei a fost negativ”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)