Doi clujeni au vrut să facă bani tâlhărind bătrâni. Bărbații au fost prinși în flagrant

Doi clujeni au vrut să facă bani tâlhărind bătrâni. Bărbații au fost prinși în flagrant
Sursa foto: Shutterstock

Doi clujeni care au vrut să se „îmbogățească” au decis să intre în locuințele mai multor bătrâni și să îi tâlhărească.

Au dat mai multe spargeri în locuințele unor bătrâni

După ce un bărbat în vârstă de 72 de ani s-a trezit cu cei doi indivizi în casă și a fost amenințat, bătrânul a fost nevoit să le dea toți banii pe care-i avea, precum și cardul bancar.

Cu toate că aceștia s-au făcut nevăzuți, două zile mai târziu au repetat fapta, însă într-un alt cartier. Chiar și așa, de această dată proprietarul a reușit să sune la 112. Potrivit anchetatorilor, cei doi clujeni, de 39 și 19 ani, au intrat în miezul nopții în casa bătrânului, dar nu oricum, ci purtând măști chirurgicale, tocmai pentru a nu putea fi recunoscuți.

Bărbatul înspăimântat ar fi dat tâlharilor 400 de lei  și cardul bancar. Abia în momentul în care a rămas singur a reușit să sune după ajutor

Acum, oamenii din zonă susțin că le este frică să iasă noaptea din casă.

„E dezastru ce e aici, e plin de drogați. Nu suntem în siguranță, bineînțeles”, a spus un bărbat, notează stirileprotv.ro.

După două zile, bărbații au atacat din nou

Indivizii au atacat de această dată la ora 5 dimineața, într-un alt cartier. În momentul în care proprietarul l-a prins pe unul dintre ei lângă casă, atacatorul s-a prezentat ca fiind un om de la salubritate.

Chiar dacă pentru a doua lovitură aceștia au ales o zonă mai centrală, planurile au fost date peste cap, deoarece proprietarul a sunat imediat la poliție.

După cele întâmplate, bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost arestat preventiv pentru tâlhărie, iar tânărul de 19 ani a fost plasat în arest la domiciliu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)