Cum a fost găsită o femeie care a furat mașina iubitului ei și a plecat la plimbare / Tânăra se afla sub influența alcoolului și nu avea permis de conducere

Cum a fost găsită o femeie care a furat mașina iubitului ei și a plecat la plimbare / Tânăra se afla sub influența alcoolului și nu avea permis de conducere
Sursa Foto: Poliția Română / Facebook

Polițiștii din Suceava au intrat în alertă după ce un bărbat din localitatea Bilca a sunat la 112, în miez de noapte, și a reclamat că i-a fost furată mașina, relatează Adevărul.ro.

O tânără a fost găsită de polițiști dormind în mașina furată de la iubitul său

După ore bune de căutare, agenții de poliție au identificat autoturismul bărbatului pe un drum izolat din Bilca, lângă o apă.

Mașina staționa iar polițiștii s-au apropiat să vadă dacă era cineva în interior. La volanul vehiculului nu se afla nimeni dar pe bancheta din spate dormea o tânără.

Autoritățile au stabilit că este vorba despre o tânără de 26 ani, domiciliată în comuna Vicovu de Jos, iubita proprietarului mașinii. În autoturism nu au fost identificate alte persoane, scrie sursa citată.

Femeia se afla sub influența alcoolului, fără permis de conducere

Tânăra a recunoscut că ea a condus autoturismul, așa că agenții au verificat-o cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O altă surpriză au avut-o oamenii legii când au verificat în bazele de date. Tânăra de 26 de ani nu este posesoare de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Așadar, aceasta a fost pusă sub acuzația infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință, pe numele tinerei fiind întocmit dosar de cercetare.

După ce a fost audiată, femeia de 26 de ani a fost reținută pentru 24 de ore, fiind escortată la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Suceava, potrivit Adevărul.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`