Cruzime de nedescris! Un tată și-a violat, ani la rând, propria fiică. Cum a reușit să o convingă să nu spună nimic

Cruzime de nedescris! Un tată și-a violat, ani la rând, propria fiică. Cum a reușit să o convingă să nu spună nimic
Sursa Foto: Pixabay.com

Un bărbat din Satu Mare este judecat, după ce, timp de doi ani, și-a violat fata minoră. Primul episod al cruzimii a avut loc când fetița avea 12 ani. Pentru a o face să nu spună nimic, tatăl acesteia i-a spus că dacă se va afla, ea va ajunge la orfelinat, iar el la închisoare, potrivit Presa SM.

Bărbatul și-a violat propria fiică ani la rând

Prima agresiune sexuală a avut loc în 2016, pe când fetița avea doar 12 ani. Bărbatul ar fi început să aibă un comportament mai frumos față de ea, profitând astfel de influența pe care o avea asupra ei. Sursa citată scrie că bărbatul a început să o sărute și să îi povestească despre sex.

Câteva zile mai târziu, la insistențele bărbatului, fata a cedat și a fost de acord să întrețină relații sexuale cu acesta, chiar în patul ei. Potrivit anchetatorilor, fata nu ar fi fost constrânsă sau amenințată în acest sens. Fata ar fi acceptat propunerea indecentă a tatălui de teama că nu va mai primi ce își dorește sau că acesta va avea un comportament diferit față de ea.

Pentru a o reduce la tăcere, bărbatul i-a spus copilei că, dacă se va afla ceea ce a fost între ei, ea va ajunge la orfelinat, iar el la închisoare. Pe atunci, tatăl copilei era căsătorit cu mama acesteia și locuiau împreună cu cei 5 copii minori, într-o casă din localitatea Vama, din Satu Mare.

Acum, individul este judecat pentru viol și riscă pedeapsa cu închisoarea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`