Ceartă în mijlocul străzii, în Galați! Un șofer de 77 de ani a sărit la bătaie la un taximetrist / De la ce a pornit conflictul

Ceartă în mijlocul străzii, în Galați! Un șofer de 77 de ani a sărit la bătaie la un taximetrist / De la ce a pornit conflictul
Sursa foto: Shutterstock

Un tânăr taximetrist a fost lovit de un bunic cu părul alb, în Galați. Întreaga scenă a fost filmată de un șofer.

Clipul a devenit viral imediat, iar odată văzut de polițiști, aceștia i-au identificat pe cei doi și i-au chemat la audieri.

În imaginile de pe Internet se poate observa cum bărbatul mai bătrân îl lovește cu pumnul pe celălalt, în timp ce al doilea îl ține încercând să evite un adevărat conflict.

Bunicul a fost amendat, iar taximetristul s-a ales cu un avertisment

Martorii susțin că șoferul de taxi l-ar fi determinat pe bătrân să oprească și că l-a obligat să coboare din autoturism, după ce ar fi făcut o manevră imprudentă. Văzând acestea, bunicul a sărit la bătaie, conform stirileprotv.ro.

Polițiștii l-au identificat pe bătrân, au aflat că are 77 de ani, iar după audieri l-au amendat cu 1.305 lei pentru: „săvârșirea de gesturi obscene, proferarea de injurii, adresarea de expresii jignitoare sau vulgare participanților la trafic”.

Taximetristul, în vârstă de 31 de ani, a scăpat doar cu un avertisment.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`