Ce au descoperit polițiștii în duba unui curier din Oradea / A cauzat un prejudiciu total de sute de mii de lei

Ce au descoperit polițiștii în duba unui curier din Oradea / A cauzat un prejudiciu total de sute de mii de lei
Sursa foto: Freepik.com

Un curier din Oradea a fost arestat de polițiști, după ce a fost prins în trafic în timp ce transporta țigări de contrabandă. El a fost blocat de mai multe echipaje de poliție și apoi obligat să deschidă compartimentul în care se afla marfa.

Polițiștii au descoperit 25 de cutii de carton, în care erau țigări de contrabandă, scrie Bihon.ro.

Curierul transporta 244.000 de țigarete ambalate în 25 de cutii de carton

Miercuri, 15 noiembrie, un bărbat în vârstă de 37 de ani, curier, din Oradea, a fost oprit în timp ce transporta 244.000 de țigarete de diferite mărci, ambalate în 25 de cutii de carton, care ar proveni din contrabandă, potrivit spuselor purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, comisar-șef Alina Fărcuța.

Prejudiciu total cauzat de curier este de peste 200.000 de lei.

Autoritățile au indisponibilizat autoutilitara cu întreaga cantitate de țigări pentru continuarea cercetărilor. Curierul a fost lăsat și fără un telefon mobil și fără autoutilitara folosită la săvârșirea infracțiunii.

Curierul a fost reținut pentru 24 de ore, însă riscă ani grei de închisoare pentru contrabandă de țigări.

„Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, varianta asimilată, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea”, informează IPJ Bihor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`