Caz șocant în Suceava. O femeie însărcinată a murit după ce i s-a făcut rău într-un autocar

Caz șocant în Suceava. O femeie însărcinată a murit după ce i s-a făcut rău într-un autocar
Foto simbol: Facebook / SMURD

Un caz șocant a avut loc în Suceava. O femeie însărcinată a murit după ce i s-a făcut rău în autocarul care o aducea acasă din Elveția, scrie Obiectiv de Suceava.

O femeie însărcinată a murit în autocarul care o aducea acasă din Elveția

O femeie din București, S. Ana, a murit la spitalul din Câmpulung Moldovenesc după ce i s-a făcut rău. Ea se afla în autocarul cu care se întorcea acasă din Elveția. În același mijloc de transport erau și soțul și fiica ei.

„Duminică seara, la orele 21:40, S. Ana, din București, a fost adusă cu o ambulanță la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc, întrucât acuza dureri și i s-a făcut rău imediat după ce a coborât dintr-un autobuz care a transportat-o din Elveția, împreună cu soțul și fiica acesteia”, a transmis IPJ Suceava, potrivit sursei citate.

După ce a fost transportată la spital, starea femeii s-a înrăutățit, survenind ulterior decesul. Gravida a suferit un stop cardio-respirator, șoc cardiogen, sarcină oprită din evoluție, fără răspuns la manevre.

„Femeia a fost transferată la UPU Suceava, dar în jurul orelor 00:00 starea acesteia s-a deteriorat, survenind ulterior decestul. S-a stabilit că femeia a suferit un stop cardio-respirator, șoc cardiogen, sarcină oprită din evoluție, fără răspuns la manevre”, au mai transmis polițiștii suceveni.

În vederea efectuării necropsiei, trupul neînsuflețit al femeii a fost dus la morga Spitalului Clinic de Urgență Suceava. Autoritățile vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`