Caz șocant în Prahova! Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost ucis de vecinul său / De la ce a pornit conflictul dintre cei doi

Caz șocant în Prahova! Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost ucis de vecinul său / De la ce a pornit conflictul dintre cei doi
Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Prahova, a fost ucis de un vecin, pentru că îi datora 2.000 de lei. Criminalul era eliberat condiționat, după ce și-a ucis mama.

Individul a fost condamnat la 25 de ani de detenție, după ce și-a omorât un vecin din cauza unei datorii de 2.000 de lei.

Criminalul a mai fost în închisoare pentru că și-a ucis mama

„La data de 5 martie, în jurul orei 11,30, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că fratele său în vârstă de 50 de ani, din municipiul Ploieşti, se află inconştient în locuinţă.

Totodată, la sediul Secţiei nr. 3 de Poliţie Ploieşti s-a prezentat un bărbat în vârstă de 60 de ani, declarând că ar fi înjunghiat un bărbat, în locuinţa acestuia. La faţa locului s-a prezentat un echipaj medical care a constatat decesul bărbatului”, preciza poliția anul trecut.

În martie 2022, criminalul, în vârstă de 64 de ani, a fost arestat, după ce și-a omorât un vecin, pentru că avea o datorie de 2.000 de lei la el, scrie antena3.ro.

La un an și 6 luni de proces, Tribunalul Prahova l-a condamnat pe individ la 25 de ani de închisoare și plata a 100.000 de euro daune morale către rudele victimei.

Criminalul a fost eliberat condiționat în 2014, după ce la sfârșitul anilor `90 și-a ucis propria mamă, faptă pedepsită cu o condamnare de 25 de ani de închisoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`