Câțiva copii care se jucau cu focul au incendiat un întreg depozit în Vrancea. Pompierii s-au luptat 13 ore cu flăcările

Câțiva copii care se jucau cu focul au incendiat un întreg depozit în Vrancea. Pompierii s-au luptat 13 ore cu flăcările
Foto ilustrativ: Profimedia

Patru echipaje de pompieri militari de la Detaşamentul de Pompieri Focşani şi un echipaj de la Detaşamentul Râmnicu Sărat, în cooperare cu SVSU Slobozia Bradului şi Sihlea, au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un depozit de materiale reciclabile, aflat în aer liber.

1.000 de tone de deşeuri, arse

La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi”, a precizat ISU Vrancea, potrivit Observator.

Potrivit pompierilor, incendiul a fost lichidat după mai bine de 13 ore de luptă cu flăcările, intervenţia fiind îngreunată de cantitatea mare de deşeuri din locaţie.

Din primele estimări, ar fi ars circa 1.000 de tone de deşeuri, cartoane, materiale plastice şi electronice. Incendiul a fost cel mai probabil provocat de nişte copii care s-au jucat cu focul în preajma locaţiei.

Un alt incendiu a avut loc sâmbătă noapte în comuna Dumbrăvița, de lângă Timișoara, după ce un depozit cu materiale pentru mobilă a luat foc. Flăcări uriașe amenințau casele din jur. Cuprinși de panică, localnicii au cerut ajutor. Pompierii au reușit să stingă vâlvătaia înainte să se întâmple o tragedie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`