Cât a plătit un bărbat pe trei pahare de apă la un restaurant de lux din Sibiu. A rămas șocat când a văzut nota de plată

Cât a plătit un bărbat pe trei pahare de apă la un restaurant de lux din Sibiu. A rămas șocat când a văzut nota de plată
Foto: Pixabay

Un bărbat din Sibiu a mers să ia masa în oraș la un restaurant nou deschis, apoi a vrut să lase o recenzie despre atmosferă, mâncare și notă de plată. Pentru că a rămas șocat când a văzut cât are de achitat, mai ales că trei pahare de apă au costat foarte mult.

Bărbat a scris în recenzie despre toate aspecte, despre ospătari, despre servire, mâncare, despre toată experiența, conform Cancan.

Prețul pentru 3 pahare de apă

A spus și câteva prețuri din meniu: un cheeseburger costă 51 de lei, un halloumi burger 55 de lei, o porție de cartofi prăjiți cu brânză este 14 lei. Problema este la băuturi, în special la apă, pentru că ea nu vine la sticlă, ci la pahar, care costa 9 lei. Cine mai dorește apă se servește singur de la dozator, iar reumplerea paharului este gratuită.

Astfel, pentru 3 pahare cu apă a plătit 27 de lei, iar nota totală a fost de 213 lei, dintre care 47 de lei quesadilla de pui, 38 de lei nachos cu guacamole, 35 de lei falafel cu tahini, 35 de lei pui piri piri, iar feliile de legume „garden dip” au fost 31 de lei.

Reacțiile internauților

Internauții nu au ezitat să reacționeze în comentariile postării legat de prețuri, dar și despre apa din restaurante.

„Nimic interesant. Nimic cu identitate, ca mai în toate restaurantele Sibiene, scump și cam atât”/ „Apa de la robinet ar trebui să fie disponibilă și gratuită în orice local din România!”, sunt unele dintre comentarii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`