Bucureștenii vor avea din nou apă caldă / Nicușor Dan: Lucrările la rețeaua de termoficare se termină joi

Bucureștenii vor avea din nou apă caldă / Nicușor Dan: Lucrările la rețeaua de termoficare se termină joi

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat, miercuri seară, la Digi 24, că astăzi, 17 august, se încheie lucrările la conductele de termoficare, iar cei din Sectoarele 2 și 3 ar trebui să aibă apă caldă, precizând însă că pentru unii locuitori ai Capitalei problema va mai persista câteva zile.

Nicușor Dan promite că lucrările la rețeaua de termoficare se termină astăzi

Edilul susține că lucrările la rețeaua de termoficare se vor termina astăzi, 17 august și că s-au făcut în această lună, tocmai pentru ca la iarnă, bucureștenii să nu mai rămână fără căldură.

„Această situație a început pe 4-5 august și se va termina mâine, când se încheie lucrările (…) Iarna asta – ăsta e motivul pentru care facem toate lucrările astea – lucrurile să fie mult mai bine decât iarna trecută. Evident, o să avem avarii, dar va fi mai bine decât iarna trecută și lucrările lor vor fi mai de scurtă durată”, a declarat Nicușor Dan pentru Digi 24.

Problemele nu s-au încheiat pentru unii locuitori ai Capitalei

Nicușor Dan a adăugat că pentru unii locuitori ai Capitalei, problema va mai persista câteva zile.

„Există probleme punctuale și există lucrări la magistrale pe care le facem și care durează 4 zile, 7 zile, 10 zile, pentru că intervenim, în sfârșit, pe acele conducte pentru care nu există proceduri de bypassare”.

Primarul a mai afirmat că nu exclude posibilitatea unor noi avarii, dar a precizat că lucrările vor dura mai puțin: „Evident, o să avem avarii, dar va fi mai bine decât iarna trecută și lucrările lor vor fi mai de scurtă durată”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`