Brașovul, solidar cu Israelul după atacurile Hamas. Literele de pe Tâmpa și clădirea primăriei vor fi iluminate cu alb și albastru

Brașovul, solidar cu Israelul după atacurile Hamas. Literele de pe Tâmpa și clădirea primăriei vor fi iluminate cu alb și albastru

În semn de solidaritate, municipiul Brașov va ilumina literele de pe Tâmpa și clădirea primăriei cu alb și albastru.

Mesajul primarului Coliban

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a transmis un mesaj de sprijin cetățenilor din Rsihon LeZion, oraș înfrățit cu Brașovul din 1996, care a înregistrat mai mulți răniți în urma atacurilor de sâmbătă, conform G4media.

„În acest moment greu pentru statul Israel şi pentru prietenii noştri din Rishon LeZion, le transmit mesajul nostru de solidaritate. România şi Braşovul au legături foarte strânse cu Israel.

Pe lângă relaţia de înfrăţire de pe care o avem, de 27 de ani, cu Rishon LeZion, Braşovul este în primele cinci oraşe din România ca număr de afaceri deschise de cetăţeni din Israel, unul dintre oraşele cele mai vizitate de turiştii din această ţară şi, totodată, avem o comunitate evreiască foarte activă, care şi-a adus o contribuţie importantă la dezvoltarea Braşovului. În aceste momente tragice, le suntem alături”, a precizat primarul Allen Coliban.

În urma atacurilor de sâmbătă, s-au înregistrat peste 700 de morți și 2.00 de răniți.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`