Bătăi cu ranga și drift-uri la o nuntă din Oaș! Individ condamnat la 2 ani de închisoare

Bătăi cu ranga și drift-uri la o nuntă din Oaș! Individ condamnat la 2 ani de închisoare
Sursa Foto: Facebook

Un individ a fost condamnat marți, 7 februarie 2023, la o pedeapsă de 2 ani 1 lună și 10 zile închisoare, cu executare prin privare de libertate, după ce la o nuntă a lovit un bărbat cu o rangă de fier, iar pe o femeie a fost la un pas să o spulbere după ce a făcut drift-uri cu o mașină în parcarea Complexului de la Valea Măriei.

Bărbatul este recidivist și se afla în stare de ebrietate

Conform informațiilor PresaSM, individul, care este recidivist, și aparent în stare de ebrietate, a făcut un scandal monstru la o nuntă care a avut loc la Valea Măriei, în apropiere de localitatea Vama, județul Satu Mare.

În urma unei dispute cu soțul surorii fostei sale iubite, individul agresiv a scos din portabagajul mașinii o bară de fier, cu care l-a lovit pe bărbat. Victima s-a ales cu răni, iar mâna i-a fost imobilizată.

Ulterior, individul s-a urcat în mașină și a făcut drift-uri în parcarea complexului turistic, fiind la un pas să o lovească pe o nuntașă, care a fost salvată în ultima clipă de un bărbat, care a prins-o de mână și a tras-o din fața mașini în ultima clipă.

Mărturia prietenului șoferului agresiv este sugestivă: ”A sosit la acest eveniment cu autoturismul inculpatului iar înspre dimineață, în jurul orelor 2:30, a vrut să plece împreună cu inculpatul către Satu Mare, însă când s-au urcat în autoturism, inculpatul aflându-se la volan, a venit persoana vătămată cu care început să discute în contradictoriu.

Inculpatul a coborât din mașină, a reușit să deschidă portbagajul mașinii după care din portbagaj a scos o bucată de fier de circa 2 metrii cu care a început să o lovească pe persoana vătăma, în zona picioarelor lovindu-l de circa 2-3 ori.

În cele din urmă persoana vătămată a reușit să ia bara de fier din mâna inculpatului după care cei doi au fugit și cred că persoana vătămată l-a atins pe inculpat cu aceea bară în zona brațului drept.

În aceste împrejurări între cei doi au apărut înjurături, amenințări, iar după ce inculpatul s-a întors la autoturism a scos un cuțit din mașină amenințând persoana vătămată cu moartea.

Toate aceste evenimente derulate între cei doi au fost văzute de peste 50 de persoane care participau la aceea nuntă și care în acel moment se aflau afară.

Martorul a mai arătat faptul că ulterior inculpatul s-a urcat la volanul autoturismului său și a început să conducă agresiv mașina în jurul unei fântâni arteziene lângă care se aflau persoane invitate la nuntă și chiar am crezut va intra cu autoturismul în aceste persoane”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`