Bărbat de 37 de ani, înjunghiat cu o foarfecă în cap, pe o stradă din Timişoara / Ce s-ar fi întâmplat cu puțin timp înainte

Bărbat de 37 de ani, înjunghiat cu o foarfecă în cap, pe o stradă din Timişoara / Ce s-ar fi întâmplat cu puțin timp înainte

Un bărbat de 37 de ani a fost înjunghiat cu o foarfecă în cap, de către un altul, de 46 de ani, miercuri seara, într-un cartier central din Timişoara. Incidentul s-ar fi întâmplat în urma unui conflict izbucnit între ei pe stradă, scrie news.ro.

Bărbat înjunghiat cu o foarfecă în cap, în Timișoara

Poliţiştii locali aflaţi în zona centrală a Timișoarei au fost sesizaţi în cursul nopţii trecute că mai multe persoane au un conflict pe tronsonul care leagă străzile Mihai Eminescu şi C.D. Loga. Deplasându-se la faţa locului, autoritățile au depistat trei persoane, una prezentând o plagă înjunghiată la nivelul capului. Cei trei aflați în conflict, dintre care doi bărbaţi şi o femeie, sunt din Timişoara şi Iaşi, arată un comunicat al Poliţiei Locale Timişoara.

Unul dintre bărbaţi, în vârstă de 46 de ani, l-ar fi înjunghiat cu un obiect ascuţit pe iubitul femeii, în vârstă de 37 de ani.

Bărbatul de 46 de ani a declarat că celălalt l-ar fi agresat şi că atunci a scos o foarfecă şi l-a lovit în cap, după care a fugit spre locul în care a şi fost reţinut de poliţiştii locali, menționează sursa citată.

La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj al Ambulanţei pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Agresorul a fost depistat de poliţiştii locali într-un alt cartier şi a fost predat poliţiştilor Secţiei 1 pentru continuarea cercetărilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`