Bărbat condamnat în urma unui scandal la magazinul din sat, a fost achitat după șapte ani. Acesta a stropit-o pe vânzătoare cu bere

Bărbat condamnat în urma unui scandal la magazinul din sat, a fost achitat după șapte ani. Acesta a stropit-o pe vânzătoare cu bere
Sursă Foto: Captură Video/ YT

Un bărbat din satul Poiana Scheii, comuna Scheia, a fost achitat după un scandal produs în urmă cu șapte ani la magazinul din sat.

Acesta a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și de tulburare a liniștii publice, după ce a amenințat administratorul societății, iar pe vânzătoare a stropit-o cu bere.

Bărbatul a fost condamnat pentru infracțiunea de amenințare și tulburare a liniștii publice

Bărbatul, pe nume Silviu Gabriel Savin, se afla pe terasa magazinului. Acesta a început brusc să facă scandal, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Vânzătoarea magazinului a ieșit pentru a-i spune să înceteze, însă lucrurile au degenerat și mai mult. Săteanul a început să o înjure și să o stropească cu bere, lovind-o, ulterior, în zona capului. De teamă, femeia s-a încuiat în una dintre încăperile societății, Silviu Gabriel Savin continuându-și numărul, în tot acest timp. Acesta s-a dezbrăcat și a pus mâna pe furcă, amenințându-l și pe patron.

„La data de 26.07.2015, în jurul orelor 19:30, în timp ce persoana vătămată se afla la magazinul P.F.A., din satul Poiana Șcheii, comuna Șcheia, unde servea clienții, a auzit gălăgie pe terasa din fața magazinului și a ieșit să vadă ce se întâmplă. Pe terasă se afla inculpatul care, fiind în stare de ebrietate, făcea scandal. Persoana vătămată s-a deplasat la acesta şi i-a cerut să înceteze, însă inculpatul a stropit-o cu bere, apoi a lovit-o în zona capului. Persoana vătămată a intrat în magazin, iar inculpatul a aruncat spre ea cu o sticlă de doi litri de bere, sticlă care a atins-o pe victimă, în zona umărului, ce şi-a continuat traiectoria, s-a lovit de peretele din interiorul magazinului şi s-a spart”, menționau anchetatorii, potrivit bzi.ro.

Bărbatul a continuat scandalul în fața locuinței victimei

Speriată, vânzătoarea s-a încuiat în magazin, auzindu-l pe individ cum provoca în continuare scandal pe terasă și amenința că o bate. Mai mult decât atât, bărbatul s-a înarmat și cu o furcă, dezbrăcându-se la bustul gol.

„Inculpatul a plecat spre domiciliu, de unde a revenit în drumul public, în fața locuinței persoanei vătămate și, având o secure în mână, a continuat să provoace scandal și să adreseze amenințări cu moartea, atât la adresa gestionarei, cât și la adresa administratorului.

A provocat scandal, timp de câteva zeci de minute, apoi a fost luat la domiciliul său de o rudă. În scurt timp, inculpatul a revenit, dezbrăcat la bustul gol, cu o furcă în mână, în drumul public, în apropierea magazinului, continuând să provoace scandal și să le amenințe cu moartea pe cele două persoane vătămate”, menționau magistrații.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`