Autobuz în flăcări, pe o șosea din Tecuci / În autovehicul se aflau mai mulți elevi navetiști

Autobuz în flăcări, pe o șosea din Tecuci / În autovehicul se aflau mai mulți elevi navetiști
Sursa foto: Captură video

Un autobuz folosit de navetiști și de elevii de liceu a luat foc, în mers, pe o șosea din apropiere de Tecuci, județul Galați. Toți călătorii s-au autoevacuat, relatează Adevarul.ro.

Un autobuz cu navetiști a luat foc, în Tecuci

Potrivit ISU Galați, incendiul a izbucnit luni, 15 mai 2023, în timp ce autobuzul se afla pe un drum din nordul județului Galați. Flăcările care au apărut în partea din spate a autobuzului au fost observate de alți șoferi în trafic.

Șoferul autobuzului a oprit, iar călătorii au coborât de urgență. Din imaginile apărute pe rețelele de socializare se observă că printre pasageri erau și mai mulți elevi care mergeau la liceu în Tecuci, scrie sursa citată.

„Nu mai suntem siguri de nimic. Nu mai suntem siguri în ce, cu ce să trimitem copiii la liceu”, a scris un martor pe Facebook.

Flăcările au fost stinse de martori și șofer

Șoferul, împreună cu martorii au reacționat imediat și au reușit să stingă focul cu extinctorul din autobuz, înainte ca acesta să se extindă.

Pompierii porniseră spre intervenție, după ce o persoană a sunat la 112, însă misiunea a fost anulată, când aceeași persoană a revenit și a anunțat că flăcările au fost stinse. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

„Pompierii nu au intervenit, focul a fost stins în timpul apelului de urgență. Călătorii s-au autoevacuat, nu a fost nevoie de intervenția echipajelor medicale”, a anunțat ISU Galați.

Directorul companiei de transport spune că autobuzul avea toate verificările la zi și că incendiul ar fi fost cauzat de o defecțiune la electromotor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`