Accident rutier pe DN 15B, în Neamţ. Cinci persoane au fost rănite, inclusiv doi copii

Accident rutier pe DN 15B, în Neamţ. Cinci persoane au fost rănite, inclusiv doi copii
foto: captură YT

Un accident rutier în care au fost rănite cinci persoane, inclusiv doi copii, a avut loc miercuri în localitatea Vânători-Neamț, conform informațiilor furnizate de Agerpres. Incidentul a avut loc pe drumul național 15B.

Accident rutier cu cinci răniţi pe drumul național 15B

Un autoturism a lovit un altul, iar acesta din urmă a intrat în coliziune cu o altă mașină.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în timp ce un tânăr, de 21 ani, din Farcaşa, conducea un autoturism pe DN 15B, în localitatea Vânatori-Neamţ, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 69 ani, din Roman, ce se deplasa în faţa sa, care, la rândul lui. ar fi fost proiectat într-un al treilea autoturism ce se deplasa pe acelaşi sens”, a precizat purtătorul de cuvânt al  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

În urma accidentului, conducătorul auto în vârstă de 69 ani și alți patru pasageri cu vârste cuprinse între 10 și 76 ani au suferit vătămări corporale. Toate cele cinci victime au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Investigațiile sunt în desfășurare pentru a determina dacă există suspiciuni de săvârșire a infracțiunii de vătămare corporală din culpă, scrie Adevarul.

Accidente grave pe drumurile din Buzău și Ialomița

Menționăm că în dimineața zilei de marți a avut loc un accident grav pe DN2 E85, în zona de frontieră dintre județele Buzău și Ialomița. Un autoturism și o cisternă au fost implicate într-o coliziune, ambele vehicule ieșind în afara carosabilului în localitatea Căldărușanca.

Într-un alt incident rutier petrecut în aceeași săptămână, în localitatea Salva de pe DN17D, două autoturisme s-au ciocnit. Unul dintre autoturisme era condus de un șofer din Maramureș, iar celălalt de un șofer din Bistrița. Șoferul celei de-a doua mașini, precum și o pasageră de 14 ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`