Accident rutier în Prahova. Cinci persoane au fost rănite

Accident rutier în Prahova. Cinci persoane au fost rănite
Sursa Foto: Facebook/ Poliția Română

Un accident rutier a avut loc miercuri, 21 august, pe DN 72, în localitatea Stoeneşti, județul Prahova, cinci persoane fiind rănite în urma unei coliziuni dintre un autoturism şi o autoutilitară.

Mai multe autospeciale, la fața locului

La fața locului au intervenit o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o motocicletă SMURD, două ambulanţe SMURD, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă cu medic şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Prahova, dintre care una cu medic, scrie Agerpres.

„În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară (care transporta alimente) şi cei şase ocupanţi ai acestora, dintre care unul este blocat (nu încarcerat) în unul dintre autovehicule. Pompierii sosiţi la faţa locului depun eforturi pentru extragerea victimei”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Cinci persoane, rănite

Conform autorităților, dintre persoanele implicate în accident, doar şoferul autoutilitarei nu a necesitat îngrijiri medicale.

În caz, toate cele cinci persoane din autoturism, politraumatizate, vor fi transportate la spital de ambulanţele SMURD şi SAJ Prahova.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`