Accident rutier în Giurgiu. Şoferul unei basculante, transportat la spital, după ce a acroşat cu bena un pod din municipiu

Accident rutier în Giurgiu. Şoferul unei basculante, transportat la spital, după ce a acroşat cu bena un pod din municipiu
Sursa Foto: Facebook/ Poliția Română

Şoferul unei autobasculante ce a acroşat cu bena un pod din Giurgiu. Bărbatul de 59 de ani , a fost preluat de echipajul SAJ Giurgiu şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu în urma accidentului.

Ce a transmis ISU Giurgiu

„ISU Giurgiu a fost solicitat în această dimineaţă să intervină pe strada Răchitei, din municipiul Giurgiu după ce, în timp ce conducea o autobasculantă, un şofer a acroşat cu bena un pod. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, o ambulanţă SMURD şi una SAJ. Conducătorul auto, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a fost preluat de echipajul SAJ şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Giurgiu”, se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Giurgiu, citat de Agerpres.

Cercetări în caz

La fața locului, pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`