Accident mortal pe breteaua Autostrăzii Sibiu – Pitești / O autoutilitară s-a ciocnit pe contrasens cu un TIR

Accident mortal pe breteaua Autostrăzii Sibiu - Pitești / O autoutilitară s-a ciocnit pe contrasens cu un TIR
Sursa Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un accident teribil a avut loc în noaptea de 22-23 iunie pe A1, în județul Sibiu. Două persoane au murit, după ce o autoutilitară s-a ciocnit pe contrasens cu un TIR, relatează Adevărul.ro.

Unul dintre șoferi și pasagerul său au murit pe loc

Tragedia a avut loc în jurul orei 03:00, când polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au fost solicitați să intervină la km 225 al A1, pe breteaua de legătură cu DN7, la un eveniment rutier. Victimele au suferit leziuni incompatibile cu viața, potrivit sursei citate.

„Din primele investigații a rezultat faptul că, în timp ce conducea o autoutilitară spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, o autoutilitară a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu TIR, condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Alba”, a transmis purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu a mobilizat la fața locului o autospecială de stingere, una de Descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de transport victime multiple și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță cu medic.

„Din păcate, impactul a dus la decesul conducătorului autoutilitarei și al pasagerului din același vehicul”, a mai transmis purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

Traficul a fost deviat

Autoutilitara s-a transformat într-un morman de fier vechi, în urma impactului violent.

Traficul rutier de pe A1, între km 224 + 700 m (Boița) și km 238 (Mohu) a fost deviat pe DN1 / DN7.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`