Accident în Vaslui. Două persoane rănite după ce au fost lovite de un autoturism pe o trecere de pietoni

Accident în Vaslui. Două persoane rănite după ce au fost lovite de un autoturism pe o trecere de pietoni
Sursa foto: Freepik.com

Două persoane din municipiul Bârlad au fost rănite şi transportate la spital după ce au fost lovite de o maşină pe o trecere de pietoni.

Șoferul, domiciliat în Germania

„Procedând la efectuarea de verificări, poliţiştii Biroului Rutier Bârlad au stabilit că un autoturism, înmatriculat în Germania, condus de către un bărbat de 29 de ani, domiciliat în Germania, care circula pe bulevardul Republicii, din direcţia Vaslui către Tecuci, ar fi acroşat două persoane, un bărbat de 62 de ani şi o femeie de 63 de ani, din Bârlad, care erau angajate în traversarea străzii, în mod regulamentar. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad, pentru evaluarea stării de sănătate şi acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul vehicului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Oana Şopu.

Cercetări în caz

În caz, autoritățile continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului sesizat şi dispunerea măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:23 - Ce părere are despre România un italian stabilit în Sibu? „Au încercat să mă trateze acolo ca un sclav”
23:04 - De ce nu se dă mesaj Ro-Alert înaintea unui cutremur. Explicația lui Raed Arafat
22:51 - Care este aeroportul din România pe care călătorii îl evită? Motivele pentru care turiștii sunt nemulțumiți
22:30 - Directorul INFP: Cutremurul de luni face parte din activitatea seismică normală a zonei Vrancea. Dacă erau replici, trebuia să se producă până acum
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”