Accident în Hunedoara! O maşină condusă de un şofer băut a intrat în zidul unui bloc de locuinţe

Accident în Hunedoara! O maşină condusă de un şofer băut a intrat în zidul unui bloc de locuinţe
Sursa Foto: Facebook/ Poliția Română

O maşină condusă de un şofer băut, în vârstă de 37 de ani, a intrat în zidul unui bloc de locuinţe din Deva, județul Hunedoara.

Bărbatul, transportat la spital

În urma accidentului, șoferul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva pentru îngrijiri medicale, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, citat de Agerpres.

„Din verificările efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul de 37 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 0,73 mg/l, alcool pur în aerul expirat”, au transmis autoritățile.

Șoferul a declarat faptul că nu el a condus autoturismul, la momentul producerii accidentului, ci proprietarul maşinii, un bărbat de 30 de ani, din Deva, care avea permis de conducere. Astfel că, poliţiştii l-au testat şi pe acesta din urmă, iar aparatul alcooltest a indicat valoarea de 1,08 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Mașina avea certificatul de înmatriculare suspendat

Poliţiştii au prelevat probe biologice din interiorul autoturismului pentru a stabili, cu certitudine, cine a condus maşina.

În urma verificării în bazele de date a autoturismului implicat în accident, poliţiştii au mai constatat că acesta are certificatul de înmatriculare suspendat, deoarece nu avea poliţa RCA, iar termenul pentru Inspecţia Tehnică Periodică (ITP) fusese depăşit, conform sursei citate.

În caz, autoritățile au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`