Accident grav pe Centura Brașovului. O mașină, un camion și un autoturism au fost implicate, iar două persoane sunt rănite (VIDEO)

Accident grav pe Centura Brașovului. O mașină, un camion și un autoturism au fost implicate, iar două persoane sunt rănite (VIDEO)
Sursa foto: captura video Facebook/ Codlea-info.ro

Un accident grav s-a produs, joi, pe Centura Brașovului, după ce un autobuz, un camion și o mașină au intrat în coliziune. Un adult și un copil au fost răniți.

Doi răniți în urma accidentului

Mytex scrie că minorul de 5 ani ar fi fost în TIR și nu purta centura de siguranță, astfel că în momentul impactului a fost aruncat prin parbriz.

Echipajele de intervenție s-au deplasat la fața locului, iar medicii au acordat primul ajutor răniților. Aceștia au fost transportați la spital conștienți și în stare stabilă. Norocul a făcut ca în autobuz să nu se afle niciun pasager, conform observatornews.

„În urma accidentului au rezultat 2 victime (un adult şi un copil), conştiente. La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, 2 echipaje SMURD, o ambulanţă SAJ. Se intervine pentru evaluarea medicală a victimelor şi pentru acordarea asistenţei medicale necesară, cât şi pentru asigurarea măsurilor care se impun la faţa locului”, a transmis ISU Braşov.

Traficul oprit

Accidentul s-au produs la intrarea pe Centura Brașovului dinspre Cristian, la Autoliv, iar traficul a fost oprit timp de o oră, în direcția Râșnov-Brașov, până când s-au efectuat măsurătorile necesare și s-au îndepărtat vehiculele de pe carosabil.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul rutier.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`