Accident grav în Sibiu! Un bărbat, fără permis de conducere, a murit după ce a izbit frontal o altă mașină

Accident grav în Sibiu! Un bărbat, fără permis de conducere, a murit după ce a izbit frontal o altă mașină
Sursa Foto: Facebook/ Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, fără permis de conducere, a murit după ce a lovit frontal un alt autoturism care venea din sens opus.

„Polițiștii rutieri intervin la un accident de circulație deosebit de grav, produs pe DJ 141, în afara localității Moșna. Traficul este blocat total”, au transmis autoritățile.

La fața locului s-au deplasat și un echipaj SMURD, o autospecială de descarcerare, una de stingere și un echipaj SAJ.

Bărbatul decedat nu avea permis de conducere

„Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Moșna spre Bârghiș, din cauze care urmează a fi stabilite, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Moșna, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus din sens opus de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din Agnita”, au mai comunicat autoritățile.

Bărbatul care a provocat accidentul a rămas încarcerat și era inconștient. În urma impactului, acesta a fost grav rănit, iar autoritățile au declarat decesul la fața locului, scrie stirileprotv.ro.

Femeia în vârstă de 35 de ani, implicată în accident, a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportată la CPU Mediaș cu un traumatism toracico-abdominal și multiple escoriații.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`