Accident grav în Iași! O cisternă a lovit două mașini, a rupt doi stâlpi și o conductă de gaz, iar apoi s-a oprit în curtea unei case

Accident grav în Iași! O cisternă a lovit două mașini, a rupt doi stâlpi și o conductă de gaz, iar apoi s-a oprit în curtea unei case
Sursa foto: Facebook

Un accident a avut loc în localitatea Moțca, din Iași, după ce o cisternă din Ucraina a lovit două mașini, a rupt doi stâlpi de electricitate, a avariat o conductă de gaze și s-a oprit în curtea unei case, a anunțat vineri, 24 noiembrie, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Până la sosirea salvatorilor, șoferul, cetățean ucrainean, a reușit să iasă singur din autovehicul.

Polițiștii au balizat și securizat zona

La fața locului au sosit forțe și mijloace de intervenție la locul solicitării, două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și echipajul de stingere din cadrul Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Moțca.

La sosirea echipajelor de salvare acestea au fost sfătuite să stea departe până zona nu va fi securizată. Din fericire nu au fost scurgeri de gaz.

În zona accidentului, autoritățile au balizat și securizat zona, au oprit gazul de la conducta de aducțiune a consumatorului casnic. Pentru evitarea oricărui potențial pericol, polițiștii au oprit și energia electrică, scrie antena3.ro.

Potrivit ISU, șoferul a suferit câteva răni, dar era conștient. Ulterior, el a fost transportat la CPU din cadrul Spitalului Municipal Pașcani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`