Accident grav în Dolj! Un tânăr de 24 de ani a murit pe loc după ce s-a izbit violent de o căruță: „Ai copii, ai familie! Luptă-te!”

Accident grav în Dolj! Un tânăr de 24 de ani a murit pe loc după ce s-a izbit violent de o căruță: „Ai copii, ai familie! Luptă-te!”
Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Un accident s-a produs duminică, pe DN 55A, între localitățile Negoi și Catane din județul Dolj. Șoferul, un tânăr de 24 de ani, a decedat pe loc din cauza impactului violent cu o căruță în care se aflau și doi copii.

„Ai copii, ai familie, Cătăline! Luptă-te! Chemaţi un elicopter, doamnă. Ce faceţi?!”.

Accident cumplit în Dolj. Tânărul prezenta leziuni incompatibile cu viața

Din cauza impactului violent, autoturismul pe care îl conducea s-a rostogolit pe șosea și a ajuns în afara părții carosabile. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul în vârstă de 24 de ani, declarându-i decesul.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că un tânăr de 24 de ani, din comuna Negoi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55 A, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un atelaj hipo în care se aflau un bărbat de 37 de ani, o femeie de 31 de ani și doi minori cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani, toți din comuna Catane, autoturismul răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier, din nefericire, tânărul de 24 de ani a decedat”, informează IPJ Dolj, potrivit Observator.

În acest caz, poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)