Accident grav în Craiova! Un minor s-a urcat la volan și s-a izbit violent de o altă mașină / Alături de el mai era un copil de 13 ani

Accident grav în Craiova! Un minor s-a urcat la volan și s-a izbit violent de o altă mașină / Alături de el mai era un copil de 13 ani
Sursa foto: Facebook

Un accident a avut loc pe străzile din Craiova, după ce un băiat de 12 ani s-a urcat la volanul unui autoturism și a început să conducă noaptea. Alături de el mai era un copil de 13 ani. Cei doi au fost răniți.

Minorul pierduse controlul autoturismului

În noaptea de sâmbătă spre duminică, ora 03:35, polițiștii au fost sesizați cu privire la un accident care s-a produs pe strada Geniștilor din municipiul Craiova.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii au constatat că, în timp ce conducea autovehiculul, minorul pierduse controlul volanului și intrase pe contrasens. El s-a izbit de un alt autoturism condus de un șofer în vârstă de 47 de ani.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, minorul a fost proiectat într-o mașină parcată, iar apoi a ajuns în gardul unui imobil.

Cei doi minori au suferit răni grave și au avut nevoie de îngrijiri medicale, scrie ziare.com.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`