Accident grav în Constanța: Un șofer a murit, după ce a intrat cu viteză sub un TIR

Accident grav în Constanța: Un șofer a murit, după ce a intrat cu viteză sub un TIR
Foto simbol: Facebook @ SMURD

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a murit într-un accident, după o depășire pe un drum din Constanța. Impactul a fost unul frontal, întrucât din sens opus venea un camion, iar autoturismul a fost decapotat, șoferul murind pe loc.

În urma șocului trăit, șoferul camionului a refuzat transportul la spital.

Un bărbat și-a pierdut viața în urma unei depășiri pe un drum din Constanța

Accidentul a avut loc miercuri dimineață, 3 mai, în jurul orei 8:20, pe DN 38, între localitățile Topraisar și Movilița, în județul Constanța.

Șoferul autoturismului, în vârstă de 61 de ani, a intrat într-o depășire, moment în care a accelerat, însă nu a mai reușit să revină în timp util pe banda sa și s-a izbit frontal de un TIR care venea din sens opus.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un autoturism condus de un bărbat, de 61 de ani, și un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, ce era condus de un bărbat, de 54 de ani, care circulau din sensuri opuse. În urma accidentului rutier, bărbatul de 61 de ani a decedat”, a transmis IPJ Constanța pentru FocusPress.

În urma testului cu aparatul etilotest, șoferul camionului, care conducea regulamentar, nu consumase alcool. De asemenea, bărbatul a fost evaluat medical chiar la locul accidentului, iar în urma șocului pe care l-a trăit a refuzat transportul la spital.

Autoritățile vor continua cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`