Accident grav în Cluj! Opt răniți, între care trei copii, după un impact între două mașini

Accident grav în Cluj! Opt răniți, între care trei copii, după un impact între două mașini
Sursa Foto: Facebook/ Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Opt persoane, între care trei copii, au fost rănit, miercuri, 23 august, într-un accident care a avut loc în localitatea Căpușu Mare, din Cluj.

Patru dintre cele opt victime au rămas încarcerate într-unul dintre autoturismele implicate în accident, fiind eliberate de către echipele de salvare chemate să intervină.

Șoferul care ar fi provocat evenimentul rutier nu avea permis de conducere și a plecate de la locul faptei, fiind ulterior găsit de către polițiști.

Șoferul care a provocat accidentul a fugit de la locul faptei

Accidentul rutier a avut loc pe DN 1 (E 60), pe raza localității Căpușu Mare, au transmis autoritățile din cadrul Poliției județene Cluj.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat că un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Cluj-Napoca, în direcţia municipiul Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus, la volanul căruia se afla un bărbat de 45 de ani, din judeţul Bihor.  După coliziunea dintre cele două autovehicule, bărbatul de 37 de ani a părăsit locul accidentului, fiind depistat la scurt timp de poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj, scrie Observator.

Două dintre victimele accidentului sunt în stare gravă, fiind intubate la locul accidentului. Unul dintre cei doi răniți intubați a făcut stop cardio-respirator, fiind resuscitat. Aceasta a fost trimis la spital, fiind în stare critică.

Și șoferul care a plecat de la locul accidentului a fost rănit.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`