Accident grav în Caransebeș! Un șofer turc a murit pe loc după ce a plonjat cu TIR-ul de pe un pod, în albia pârâului Cârpa

Accident grav în Caransebeș! Un șofer turc a murit pe loc după ce a plonjat cu TIR-ul de pe un pod, în albia pârâului Cârpa
Sursa foto: Facebook

Un șofer în vârstă de 45 de ani, cetățean turc, a murit după ce a plonjat cu TIR-ul de pe un pod, în albia pârâului Cârpa. Tragicul eveniment s-a produs în localitatea Valea Timișului, lângă Orșova.

Șoferul turc a murit pe loc după a plonjat de pe pod

În urma accidentului, bărbatul care se afla singur în camion a murit, scrie caransebes.ro.

„Polițiști de la Polița Municipiului Caransebeș au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe DN 6, în afara localității Buchin s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Din primele cercetări polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat, cetățean turc, în vârstă de 45 ani, conducea o autoutilitară pe DN 6, din direcția Caransebeș către Orșova, la km 445+450 m, ar fi părăsit partea carosabilă, căzând cu autoturismul în albia pârâului Cârpa. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, care se afla singur în autoutilitară”, au transmis autoritățile.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru stabilirea tuturor cauzelor și a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:15 - Sfârșitul unei călătorii cosmice sau începutul unui spectacol rar. Apropierea de Soare poate duce la distrugerea cometei Tsuchinshan-ATLAS
20:12 - Bombardamente în suburbiile capitalei libaneze Beirut. Israel anunță că a vizat sediul central al Hezbollah
20:07 - România, sub potop în acest weekend. Acestea vor fi cele mai afectate județe din cauza furtunii puternice
20:05 - Autorul jafului armat din Iași nu a fost găsit. Angajații băncii au apăsat târziu butonul de panică
19:32 - Ionuț Stroe, despre scenariul ruperii coaliției de guvernare: „Sunt tensiuni, sunt situații extrem de dificile, discuțiile aproape că nu mai există”
19:30 - Parada de 1 Decembrie ar putea fi mutată pe 30 noiembrie. Diana Stoica (USR): E o tâmpenie! Dacă ai o dată în care s-a întâmplat ceva, nu poți să muți parada doar pentru că nu te-a dus capul când ai comasat alegerile, să nu pui fix peste Ziua Națională (VIDEO)
19:20 - Ionuț Stroe, reacție după ce Iohannis a anunțat că nu candidează la parlamentare: „Subiectul pentru noi este unul închis” / „Am retras amendamentul tocmai pentru a nu se mai specula politic”
19:13 - Anchetă internă la o multinațională din Timișoara. O angajată s-ar fi sinucis
19:07 - „Este bună doar pentru petreceri”. Care a fost reacția unei turiste britanice după ce a fost sfătuită să nu viziteze România
19:00 - Dan Cristian Popescu (PSD): “Fiecare partid încearcă să facă o majoritate în jurul său la nivel local” (VIDEO)