Accident cumplit la Iași! Doi tineri au murit și altul a fost grav rănit, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un stâlp. Șoferul nu avea permis de conducere

Accident cumplit la Iași! Doi tineri au murit și altul a fost grav rănit, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un stâlp. Șoferul nu avea permis de conducere
Sursa Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Doi tineri de 15 ani și de 21 de ani și-au pierdut viața, iar un altul de 17 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina în care se aflau s-a lovit violent de un stâlp, notează observatornews.ro.

Doi tineri au murit și altul a fost grav rănit într-un accident petrecut în Iași

Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Șcheia din județul Iași. Potrivit anchetatorilor, tânărul care se afla la volan nu avea permis, iar mașina fusese furată.

„La ajungerea forțelor de intervenție la locul evenimentului rutier, autoturismul se afla răsturnat pe cupolă, 2 victime erau inconștiente încarcerate, iar cea de-a treia victima era conștientă, în stare de soc, cu diverse fracturi, fiind preluată de către un echipaj medical SAJ. Cele două victime au fost descarcerate și s-au aplicate manevre de resuscitare. Din nefericire cele două victime au fost declarate decedate”, au transmis reprezentanții ISU Iași.

De asemenea, reprezentanții IPJ Iași au anunțat că, în urma verificările efectuate, a rezultat faptul că un autoturism ar fi intrat într-un stâlp electric, apoi într-un gard.

„La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 03:30, polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 despre un accident rutier mortal, pe DJ 208M, pe raza localității Șcheia.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că un autoturism ar fi intrat într-un stâlp electric, apoi într-un gard, o persoană fiind rănită, iar alte două au decedat.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi condus autoturismul nu ar deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a transmis Poliția Iași.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`