Accident cu opt victime în Cluj! Un interlop prins de 11 ori fără permis s-a urcat din nou la volan și a omorât o persoană

Accident cu opt victime în Cluj! Un interlop prins de 11 ori fără permis s-a urcat din nou la volan și a omorât o persoană
Sursa Foto: Facebook/ Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă

Un autoturism marca BMW a fost condus pe 23 august, la Căpușu Mare, Cluj, de un interlop local, care a intrat pe contrasens și a lovit violent o altă mașină. În urma accidentului, opt persoane au ajuns la spital, după ce patru dintre acestea rămăseseră încarcerate, printre care și șoferul vinovat.

Interlopul a mai fost prins înainte de accident de 11 ori conducând fără permis auto.

Una dintre victimele accidentului a murit recent, la spital

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, care era în mașina lui Ioan Aurel Covaci, a murit la spital miercuri, 6 septembrie.

La locul accidentului, cinci adulți și trei copii au primit îngrijiri medicale.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, din Cluj-Napoca în direcția municipiul Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus, la volanul căruia se afla un bărbat de 45 de ani, din județul Bihor. După coliziunea dintre cele două autovehicule, bărbatul de 37 de ani a părăsit locul accidentului, fiind depistat la scurt timp de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin. Au fost transportate la spital 8 persoane, printre care cei doi conducători auto și 3 minori”, a transmis IPJ Cluj în ziua accidentului, scrie libertatea.ro.

După accident bărbatul a ajuns la 20 de km distanță înainte de a fi prins de autorități.

În februarie 2023, interlopul a fost arestat preventiv, fiind eliberat în luna mai 2023. El a primit o condamnare cu suspendare pentru 11 fapte de conducere fără permis, 11 furturi și o faptă de conducere a unui autoturism cu numere false.

În urma tragicului accident din august, bărbatul a fost arestat preventiv imediat după ce a fost externat din spital și este cercetat pentru ucidere din culpă și conducerea fără drept a unui autoturism.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`