A explodat un cazan de țuică într-o comună din Iași: Două persoane cu arsuri au ajuns la spital

A explodat un cazan de țuică într-o comună din Iași: Două persoane cu arsuri au ajuns la spital
A explodat un cazan de țuică într-o comună din Iași, sursă foto: captură YT

Două persoane au fost rănite în urma exploziei unui cazan de ţuică într-o gospodărie din localitatea Cogeasca, comuna Leţcani, a informat, sâmbătă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi.

Victimele au fost transportate la spital

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat un echipaj de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de prim ajutor calificat.
„Intervenţie a echipajelor medicale în urma unui apel primit la Dispeceratul Integrat ISU – SMURD- SAJ Iaşi, prin SNUAU 112, unde a avut loc o explozie a unui cazan de ţuică, în localitatea Cogeasca, comuna Leţcani, cu 2 victime conştiente, cu arsuri.

La locul solicitării se deplasează echipajul de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de prim ajutor calificat”, au precizat oficialii ISU, transmite Agerpres.

Victimele au fost evaluate medical la faţa locului şi au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale amănunţite şi tratament.

Nu e prima dată când se întâmplă așa ceva. În luna mai, primarul din orașul Frasin, județul Suceava, a ajuns cu arsuri la spital după ce a explodat cazanul în care făcea țuică. Lângă el mai erau cei doi copii ai săi și încă doi bărbați.

Edilul avea arsuri de grad II și III pe 20% din suprafața corpului, pe spate şi pe față, iar celălalt bărbat arsuri de grad II și III pe 10% din suprafața corpului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:43 - Marine Le Pen în fruntea intențiilor de vot în alegerile prezidențiale din 2027 din Franța la primul sondaj de opinie din ultimele două luni, înaintea foștilor prim miniștri Edouard Philippe și Gabriel Attal
18:29 - Ministrul Mediului, avertisment pentru cei care dau de mâncare urșilor: Când nu va mai avea cine să-i hrănească, acești urși vor ataca gospodăriile din acea zonă
18:21 - Poliţia Capitalei: Nouă taximetrişti şi şoferi de ridesharing – vizaţi într-un dosar de proxenetism
18:15 - Turiștii din Spania au făcut baie sub o conductă de evacuare a apei uzate. O confundă cu o cascadă
17:51 - PNL: Ministerul de Finanțe continuă să sprijine, prin scheme de ajutor de stat, proiectele majore, cu impact semnificativ asupra economiei
17:44 - România, Grecia și Bulgaria fac front comun pentru a contracara explozia prețurilor la electricitate / Sebastian Burduja: „Ceea ce ar trebui să fie o piață unică în sectorul energetic la nivelul UE nu se comportă ca atare” (VIDEO)
17:40 - Ministrul Sebastian Burduja, despre cum se va face compensarea la energie după ce expiră plafonarea: „Asta ne propunem să facem până în aprilie și să ținem cont de veniturile gospodăriei” (VIDEO)
17:40 - Urșii care provoacă pagube și pun în pericol oamenii din Mureș vor fi împușcați. Sunt mai mult sălbăticiuni decât suportă habitatul
17:20 - Experiența unei femei aflată la o piscină din Dubai. A fost dezgustată de bărbatul de lângă ea (VIDEO)
17:14 - Leacul care te scapă de viroze. Lidia Fecioru a explicat totul pas cu pas: „Este bun, în special, în tratarea răcelilor și a problemelor respiratorii”