A doua mașină s-a făcut scrum, după un scurtcircuit la blocul motor, la distanță de câteva ore de primul caz. Pompierii nu au mai putut salva nimic

A doua mașină s-a făcut scrum, după un scurtcircuit la blocul motor, la distanță de câteva ore de primul caz. Pompierii nu au mai putut salva nimic

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat, marți, prin apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism, în localitatea Săcășeni din județul Satu Mare.

O altă mașină a luat foc în mers, luni seară, pe E85

Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție au constatat o ardere generalizată la autoturism, acționându-se pentru localizarea și lichidarea acestuia.

Din constatările la fața locului, cauza de producere a evenimentului a fost determinată de un scurtcircuit electric la blocul motor, potrivit PresaSM.

O altă mașină a luat foc în mers, luni seară, pe E85, între Focșani și Garoafa. Inițial, șoferul a oprit mașina când a văzut că iese fum de sub capotă.

A coborât repede și a încercat să stingă focul, dar nu a reușit, apoi a sunat la 112. În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, tot autoturismul era cuprins de flăcări.

Pentru a preveni incendiile auto, pompierii vă recomandă respectarea următoarelor măsuri: verificaţi instalaţia electrică; asiguraţi-vă că echipamentele de iluminat electric nu sunt defecte sau neizolate; verificaţi dacă apar eventuale scurgeri de carburanți sau lubrifianți; nu faceți improvizații la instalația electrică; verificați perioada de valabilitate a stingătorului din autovehicul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`