Vrea un Lamborghini Huracan și un avion privat. Ce a mai cerut Neymar ca să joace în Arabia Saudită, pe lângă bani

Publicat: 17 08. 2023, 16:47
Actualizat: 17 08. 2023, 17:56
În august 2017, PSG l-a adus pe Neymar de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro, cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Foto: Hepta.ro / DPA Images / Matthieu Mirville

Al-Hilal a plătit PSG 78 de milioane sterline pentru transferul lui Neymar, însă această sumă este doar o parte a poveștii.

Lista uluitoare de condiții puse de Neeymar pentru a juca în Arabia Saudită

Astfel, potrivit celor publicate în The Sun, fostul star al Barcelonei a cerut proprietarilor lui Al-Hilal trei mașini de lux pentru el, urmând ca anturajul său să beneficieze de alte cinci mașini marca Mercedes.

Mărcile auto solicitate de Neymar pentru uzul propriu sunt un Bentley Continental GP, un Aston Martin DBX și un Lamborghini Huracan, care costă, împreună, aproximativ 510.000 de lire sterline.

Un șofer va trebui să-i stea la dispoziție 24 de ore din 24, 365 de zile pe an. De asemenea, la dispoziția vedetei lui Al-Hilal va trebui să se afle un avion privat.

Pentru casa din Arabia Saudită, Neymar a fost foarte precis: a cerut ca imobilul să aibă minimum 25 de camere, iar piscina să fie de cel puțin 40 de metri pe 10.

Chiar dacă pare un simplu moft, jucătorul a reclamat ca frigiderul să-i fie umplut tot timpul cu suc de Acai de la brandul său preferat, dar și cu băuturi de Guarana pentru prietenii și familia sa.