Victorie pentru România U21. A învins Albania cu un scor 5-0, în preliminariile EURO 2025

Victorie pentru România U21. A învins Albania cu un scor 5-0, în preliminariile EURO 2025
Foto: Gsp.ro

Echipa națională de fotbal a României U21 a obținut o victorie impresionantă pe teren propriu împotriva selecționatei Albaniei U21, cu un scor categoric de 5-0, în cadrul etapei de calificare pentru EURO 2025. Performanța remarcabilă a „tricolorilor” i-a propulsat pe locul 2 în clasament, cu doar un punct în spatele liderului Elveția. Următorul test pentru echipa românească va fi împotriva Elveției pe 21 noiembrie.

România a învins Albania cu un scor de 5-0

România s-a răzbunat asupra Albaniei într-un meci vibrant la Giulești, după ce în tur pierduse cu 2-3, deși condusese cu 2-0. Louis Munteanu, căpitanul cu banderola, a deschis scorul din penalty în minutul 7, iar Matei Ilie de la CFR Cluj a făcut 2-0 după o respingere a portarului, scrie GSP.ro.

România a continuat asaltul, iar Rareș Ilie a reușit să marcheze al treilea gol cu un șut norocos, mingea trecând printre picioarele unui fundaș și ale portarului. Jucătorii pregătiți de Pancu nu au mai cedat, așa cum s-a întâmplat în prima întâlnire, și au atacat cu determinare, folosind toate forțele.

Cristian Shpendi a avut un comportament nesportiv

Grameni a deschis scorul în aceste preliminarii cu un șut precis la colțul lung, folosindu-și piciorul stâng. Apoi, Danciu de la Universitatea Craiova a adăugat încă un gol și a marcat pentru 5-0.

Pe finalul meciului, tensiunile au crescut în rândul albanezilor, în special când Cristian Shpendi a manifestat un comportament nesportiv. L-a lovit pe Rareș Ilie și a fost eliminat, generând un meleu pe teren. Fratele său, Stiven, a primit un cartonaș galben după ce a sărit să-și apere fratele.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`