Victor Pițurcă și Mircea Sandu, la sediul DNA: Cei doi sunt citați în dosarul privind dezafilierea Universității Craiova

Publicat: 21 11. 2011, 10:24
Foto: onlinesport.ro

Selecționerul Victor Pițurcă și președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, s-au prezentat din nou la sediul DNA, unde urmează să fie audiați pentru abuz în serviciu în dosarul dezafilierii echipei Universității Craiova.

Procurorii vor afla dacă dezafilierea s-a făcut în mod ilegal, cum susține patronul Universității Craiova, Adrian Mitielu, sau dacă membri FRF au ținut cont de lege. Victor Pițurcă va da declarații în calitate de martor.

La intrarea în sediul DNA, Mircea Sandu a declarat „am venit doar să depunem documente”. Potrivit lui Crisitan Ene, avocatul lui Sandu, în documentele prezentate sunt dovezi prin care se arată că decizia dezafilierii Universității Craiova este „legală și temeinică”. Selecționerul nu a făcut nicio declarație.

În același dosar sunt implicați Dumitru Dragomir, șeful LPF și alți 12 membri ai comitetului executiv al FRF.

Atât Sandu, cât și Dragomir susțin că sunt nevinovați și nu vor renunța la funcțiile pe care le dețin, pentru că, potrivit președintelui LPF, până în momentul de față nu s-au găsit dovezi care să ateste aceste învinuiri.