Victor Pițurcă nu pleacă de la națională: Șansele ca eu să merg la o echipă din Golf sunt sub 1%

Publicat: 01 09. 2014, 13:41

Victor Pițurcă infirmă zvonurile privind eventuala sa plecare în Golf, după ce presa din Arabia Saudită a scris că ar fi semnat cu Al Ittihad.

Selecționerul a susținut o conferință de presă, la Mogoșoaia, după reunirea lotului pentru meciul cu Grecia, în care a explicat că nu a vorbit cu niciun oficial al vreunei echipe din Golf.

„Șansele ca eu să plec în momentul de față sau după meciul din Grecia la o echipă din Golf sunt sub 1 la sută. Nu e nimic serios, n-am vorbit cu niciun oficial al vreunei echipe din Golf. Sunt doar speculații. Suntem în fața unui meci extrem extrem de important și dacă reușim să învingem ar fi la fel ca o calificare. Șansele ar fi foarte foarte mari de calificare”, a declarat Victor Piţurcă, potrivit digisport.ro.

„M-a sunat un domn din România, am vorbit de câteva ori. Nu e impresar. Nu am discutat cu nimeni de la acel club (n.r. Al Ittihad), nu am nicio ofertă. În viața unui antrenor se poate întâmpla însă orice. Poate vine acum un club și mă convinge să plec, înaintea meciului cu Grecia. Plătesc contractul, plătește clubul respectiv dublu, sunt mulțumiți și cei de la Federație”, a mai spus antrenorul.

Echipa națională a României va debuta, duminică, 7 septembrie, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului European din 2016, urmând să întâlnească selecţionata Greciei, pe stadionul Karaiskakis.