Victor Piţurcă dezvăluie cum se menține în formă: Selecționerul face în fiecare zi gimnastică şi aleargă 5-6 kilometri

Publicat: 04 07. 2014, 15:40

Selecţionerul Victor Piţurcă a dezvăluit că face o oră de gimnastică pe zi și aleargă 5-6 kilometri zilnic pentru a se menține în formă la cei 58 de ani, relatează Mediafax.

Întrebat într-un interviu pentru site-ul frf.ro cum reuşeşte la 58 de ani să-şi păstreze fizicul unui fotbalist în activitate, Piţurcă a răspuns: „Pentru că acum fac tot ceea ce nu îmi plăcea să fac atunci când jucam. O jumătate de oră de gimnastică dimineața și încă 30 de minute seara. Zilnic. Alegarea nu lipsește nici ea. În fiecare zi alerg până la 5-6 kilometri. Cu toate acestea, cea mai importantă este alimentația. Dacă într-o anumită zi ratez alergarea, în ce privește mâncarea nu mă abat de la ceea ce este indicat să mănânc.”

Tehnicianul a mai afirmat că fotbalul îi ocupă tot programul și că nu a pierdut niciun meci de la Cupa Mondială. Piţurcă a declarat că i-au plăcut naţionalele Germaniei, pe care o vede favorită la titlu, Braziliei, Franţei şi Belgiei şi a fost dezamăgit de Argentina, o echipă cu jucători obosiţi şi blazaţi.