Vicecampioana Mihaela Cambei s-a întors acasă, la Onești. Cum a fost primită. „Am făcut un efort”

Vicecampioana Mihaela Cambei s-a întors acasă, la Onești. Cum a fost primită. „Am făcut un efort”
Sursa foto: Captură Video - TVRSport / Facebook

Mihaela Cambei, vicecampioana care a obținut prima medalie olimpică la haltere feminin din istoria României, s-a întors acasă, în Onești. Sportiva a fost primită ca o eroină, iar sute de persoane au ieșit în stradă să o aplaude.

Cambei a fost întâmpinată de sute de localnici

Sute de localnici și sportivi de la CSM Oneșt, clubul unde este legitimată, au ieșit în stradă pentru a o aplauda pe campioană, care a fost vizibil emoționată pe toată durata ceremoniei, potrivit Știrile ProTv. 

„Emoţiile încă nu s-au terminat pentru că se ţin lanţ din cauza surprizelor. Cred că abia după 1 o să mă simt şi eu eliberată”, a transmis Mihaela Cambei. Emoționați au fost și părinții campioanei. „Am avut, vai Doamne. Pentru orice părinte ar fi greu”, a afirmat Florin Cambei, tatăl sportivei.

Sportiva și-a făcut apariția pe străzile din Onești, într-o mașină retro, decapotabilă, iar drumul i-a fost deschis de către Poliția Locală.

Ce planuri are Mihaela Cambei pentru vacanță

„În primul rând o să stau cu familia după care o să merg la pescuit cu familia şi cam asta e relaxarea mea”, a afirmat sportiva.

Ajunsă acasă, Mihaela Cambei se poate bucura de preparatele preferate, pe care mama sa i le-a gătit. „Cartofi prăjiţi şi ciorba ei pe care o facem tot timpul în familie”, a spus mama sportivei fiind întrebată care sunt primele pofte pe care o să i le facă fiicei sale.

Antrenorii și sportivii de la CSM Onești au întâmpinat-o pe Cambei cu flori, iar pentru cei mici, Mihaela a devenit un idol.

„Am făcut un efort. Eram în concediu la mare şi a trebuit să plec de dimineaţă să ajung aici şi după această ceremonie mă voi întoarce înapoi. Mihaela este ca şi copilul meu pentru că eu am descoperit-o”, a povestit Cristina Maftei, antrenoarea sportivei.

„Este o medalie extraordinară care vine după mulţi ani de aşteptare”, a transmis Alexandru Pădure, preşedintele Federaţiei Române de Haltere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)