Veste importantă pentru România înaintea BJK Cup. Japonia nu se va putea baza pe cea mai titrată jucătoare a sa în disputa cu țara noastră

Veste importantă pentru România înaintea BJK Cup. Japonia nu se va putea baza pe cea mai titrată jucătoare a sa în disputa cu țara noastră
Sursa Foto: Hepta.ro/ Matthieu Mirville/ZUMA Press Wire

România va întâlni Japonia în prima rundă a turneului final din Billie Jean King Cup, desfășurat în perioada 13-20 noiembrie la Malaga, dar a primit o veste importantă înaintea luptei pentru un loc în sferturi.

Japonia nu se va putea baza pe cea mai titrată jucătoare a sa la BJK Cup

Cvadrupla câștigătoare de Grand Slam a anunțat că nu va participa la BJK Cup, în condițiile în care se reface după accidentările ce au ținut departe de turneele asiatice din această perioadă, potrivit Reuters.

Naomi Osaka va căuta să se refacă până la Australian Open.

Ea s-a accidentat la spate la Openul Chinei în această lună, iar apoi a ratat Openul Japoniei și Openul Pan-Pacific.

„Am jucat atât de multe turnee în acest an, așa că a fost o decizie grea să nu îl joc pe acesta și să nu joc la BJK”, a declarat nipona la Tokyo, citată de Kyodo News Agency.

Naomi Osaka e antrenată de Mouratoglou

Fostul lider WTA se află în prezent pe locul 55 mondial și s-a chinuit să revină la forma sportivă pe care o avea înainte de a aduce pe lume o fetiță în iulie 2023.

Ea a început să lucreze cu Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep și al lui Serena Williams, după ce a renunțat la colaborarea cu mentorul ei Wim Fissette, un alt fost colaborator al Simonei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`