Verificare bilet pariuri 2024. Ce trebuie să faci ca să vezi dacă biletele tale sunt câștigătoare

Verificare bilet pariuri 2024. Ce trebuie să faci ca să vezi dacă biletele tale sunt câștigătoare
Image by Pexels from Pixabay

Mulți iubitori de sport încearcă să obțină și profit din evenimentele pe care le urmăresc săptămână de săptămână. Verificarebiletpariuri.ro a trecut în revistă pașii care trebuie urmați de pariori atunci când vor să vadă dacă au câștigat sau nu.

Site-uri ca Flashscore oferă informații despre evenimentele sportive, însă datele nu sunt oficiale și pot să difere – de exemplu, în cazul șuturilor pe poartă – de cele luate în calcul de agențiile de pariuri la validarea biletelor.

Verificare bilet Fortuna

  1. Accesează eFortuna.ro
  2. Dă click pe butonul din dreapta lupei de căutare, al cărui simbol este cel de scanare al unui cod QR pentru a deschide secțiunea de verificare a biletelor.
  3. Introdu codul scurt sau numărul biletului în prima casetă, codul de verificare în cea de-a doua casetă și dă click pe butonul „Verifică”

Verificare bilet Baumbet

  1. Accesează site-ul Baum.bet
  2. Introdu codul de verificare al biletului în caseta pe care este scris „Cauta Oferta/Verifica Bilet”, situată în partea dreaptă a site-ului și apoi apasă tasta Enter sau dă click pe pictograma care afișează o lupă.

Verificare bilet Winner

  1. Accesează winner.ro
  2. Dă click pe butonul „SPORTURI” din bara de navigație
  3. Introdu codul de verificare de pe biletul tău în caseta situată în colțul de sus din dreapta site-ului, pe care apare textul „Verifică bilet” și apoi apasă tasta Enter sau dă click pe pictograma care indică o lupă.

Verificare bilet Stanleybet

  1. Accesează site-ul Stanleybet.ro
  2. Dă click pe butonul „SPORT” din meniul rapid situat în partea de sus a paginii
  3. Introdu codul de pe bilet în caseta din partea dreaptă a site-ului și apoi apasă butonul „Căutare”

Verificare bilet Superbet

  1. Accesează site-ul Superbet.ro
  2. Intră pe pagina principală a site-ului
  3. Dă click pe butonul „SPORT” din meniul de navigație
  4. Introdu codul biletului în dreptul casetei „Verificare bilet” situată în partea dreaptă a ecranului, imediat sub bara de navigație, și apasă tasta Enter.

Verificare bilet Casa Pariurilor

  1. Accesează Casapariurilor.ro
  2. Dă click pe butonul din dreapta lupei de căutare, al cărui simbol este cel de scanare al unui cod QR pentru a deschide secțiunea de verificare a biletelor.
  3. Introdu codul scurt sau numărul biletului în prima casetă, codul de verificare în cea de-a doua casetă și dă click pe butonul „Verifică”

Verificare bilet Get`s bet

  1. Accesează Getsbet.ro
  2. Intră pe pagina principală a site-ului
  3. Dă click pe butonul „Pariază în agenții”
  4. Introdu codul de pe bilet în caseta din dreapta pe care apare scris „Verifica bilet…” și apoi apasă tasta Enter.

Verificare bilet Tip&Cash

  1. Accesează tipandcash.ro
  2. Dă click pe butonul „VERIFICARE BILET” din meniul principal
  3. Introdu codul unic de pe bilet în caseta alăturată textului „Serie Bilt” și apoi dă click pe butonul „Verificare bilet” sau dă click pe pictograma care afișează o cameră foto pentru a scana biletul

Verificare bilet Total Bet

  1. Accesează totalbet.ro
  2. Introdu codul de pe bilet în caseta din partea stângă a site-ului, pe care apare textul „Verifică bilet…” și apoi apasă tasta Enter sau dă click pe bifa respectivă

Verificare bilet Excelbet

  1. Accesează excelbet.ro/home
  2. Introdu cele două coduri necesare pentru validare în secțiunea „Verifica pariuri sportive si pariuri live”, situată în partea de jos a meniului din stânga paginii și apoi dă click pe butonul „Verifica pariul”

Verificare bilet Mozzart Bet

  1. Accesează mozzartbet.ro
  2. Introdu codul biletului plasat în agenție în caseta aferentă pentru pariuri sportive sau loto și apoi dă click pe butonul „VERIFICARE BILET”

Verificare bilet Smart Bet

  1. Accesează smart-bet.ro
  2. Introdu codul de pe bilet în caseta din partea sus a ecranului pe care scrie „Verificare bilet” și apoi apasă tasta Enter
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:10 - Pâmântul va avea o nouă lună. Cum va putea fi văzut asteroidul și cât timp va sta în orbita planetei noastre
22:09 - Anca Serea a rămas fără bona celor 6 copii ai săi: „Pleacă acasă, unde o așteaptă cele trei fetițe și un vis neîmplinit” / Ce a spus vedeta despre bonele filipineze (VIDEO, FOTO)
22:04 - Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”