Vedetele lui City, acuzate de un fost coechipier că participau la „petreceri sexuale” alături de el. Francezul s-a ascuns de poliție în dulap

Vedetele lui City, acuzate de un fost coechipier că participau la „petreceri sexuale” alături de el. Francezul s-a ascuns de poliție în dulap
Foto: Hepta.ro / DPA Images / David Rawcliffe

Benjamin Mendy, fotbalist francez achitat în 2023 de acuzații de viol și hărțuire sexuală, îi solicită 13,2 milioane de euro lui Manchester City pentru salarii și bonusuri neplătite, susținând în această săptămână în instanță că mai mulți coechipieri de-ai săi au participat la „petrecerile sexuale” pe care le-a găzduit el, potrivit The Atletic, transmite GSP.

Benajmin Mendy s-ar fi ascuns de poliție în dulap

The Athletic susține că Mendy a găzduit „o serie de petreceri sexuale”, inclusiv în perioada carantinei impuse din cauza pandemiei de COVID-19, și că se ascunsese într-un dulap când a fost dat în urmărire generală de poliție.

Fotbalistul reclamă că a fost discriminat de Manchester City și susține că la petreceri au participat și alți coechipieri de-ai săi. Printre invitații săi s-ar fi numărat staruri ca Riyad Mahrez, Jack Grealish, Kyle Walker, Raheem Sterling și John Stones.

„Pot confirma că este adevărat. Toți acești jucători au participat la petrecerile care au condus la acuzațiile aduse mie. Nu am făcut nimic diferit decât mulți dintre jucătorii lui Manchester City. Mulți jucători au fost prezenți la petrecerile pe care le-am găzduit.

Asta nu-mi scuză comportamentul, dar simt că este nedrept ca Manchester City să mă evidențieze în modul în care au făcut-o. Diferența dintre mine și colegii mei este că eu am fost acuzat în mod fals de viol și umilit public”, a declarat Benjamin Mendy în cadrul audierii de luni, la care a participat prin intermediul unui apel video.

Susține că reprezentanții lui Manchester City știau și despre alte vedete că participă la petreceri

El susține că și clubul știa că la petreceri participă și alți jucători.

„Eram la fel de pregătit, dispus și capabil să-mi îndeplinesc sarcinile precum ceilalți jucători despre care clubul știa că au participa la petreceri și, în opinia clubului, au acționat nesăbuit. Totuși, nu cunosc ca City să fi redus sau suspendat plata oricărui alt jucător, deși era cunoscut faptul că au participat la petreceri”, a mai declarat Mendy.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:53 - Șase persoane au fost ținute cu forța într-o stână din Covasna. Au fost luați din gări și obligați să muncească
11:50 - Un aer polar vine în România. În unele zone va ninge
11:49 - Marcel Ciolacu: Cumpărăm 58 de trenuri electrice noi, 13 municipii reședință de județ vor fi interconectate printr-o investiție de 3,3 miliarde de lei din bani europeni / Centura Buftea, o investiție de peste 515 milioane lei (VIDEO)
11:36 - Marcel Ciolacu: Experții Comisiei au fost de acord că România are nevoie de șapte ani de investiții masive în economie. Există și un acord asupra ideii că dacă deficitul este mai mic decât investițiile suntem pe o traiectorie sănătoasă (VIDEO)
11:27 - TNF 2024: Companiile clasate pe primele 10 poziții oferă peste 1,3 milioane de locuri de muncă
11:17 - Nicușor Dan: Au fost rectificate cele 4 cărți funciare care atestă PMB calitatea de proprietar și administrator al întregii zone supraterane din Piața Unirii / 4 instituții s-au prefăcut că nu văd eroarea gravă din documente
11:11 - Bicarbonatul de sodiu, aliatul secret din baie. Reușește să îndepărteze mai multe feluri de murdărie
10:58 - Adrian Veștea: Ministerul Dezvoltării și-a îndeplinit toate jaloanele din cererea de plată numărul 3 / Vom intra într-o situație destul de critică. Soluționarea trebuie să se facă cât se poate de repede (VIDEO)
10:52 - Obiectele ciudate pe care românii le pun în sicriu. Cât costă cea mai ieftină înmormântare
10:38 - De ce s-au despărțit Mario Fresh și Alexia Eram? Dezvăluirile artistului: „Următoarea iubită va fi mai…”