Vaslui a câștigat procesul cu Dinamo: Rezultatul meciului din 11 septembrie rămâne valabil

Publicat: 09 12. 2011, 11:13

FC Vaslui a câștigat litigiul cu Dinamo la Comisia de Disciplină din cadrul LPF. Respingând recursul formulat de FC Dinamo, Comisia a admis că meciul de fotbal, din cadrul etapei a VI-a a Ligii I, dintre FC Vaslui şi Dinamo Bucureşti, din data de 11 septembrie 2011, şi încheiat cu rezultatul de 3-1 pentru FC Vaslui, s-a desfăşurat cu respectarea tuturor regulamentelor în vigoare, iar rezultatul său rămâne valabil.

„Comisia de recurs a admis argumentele noastre privind inadmisibilitatea plângerii formulate de Dinamo, precum şi dovezile privind buna-credinţă a FC Vaslui, care niciun moment nu a dorit altceva decât să-şi apere şansele corect, în teren”, a declarat avocatul Tudor Chiuariu, reprezentantul clubului de fotbal Vaslui, citat de Mediafax.

FC Vaslui a avut câştig de cauză în 10 noiembrie 2011 în procedura declanşată în urma plângerii clubului FC Dinamo, prin care aceasta contesta rezultatul meciului direct din Liga 1 de fotbal, câştigat pe teren de FC Vaslui. Dinamo solicita pierderea jocului prin forfait şi sancţionarea clubului vasluian prin scăderea unor puncte obţinute pe teren, drept penalizare.

FC Dinamo Bucureşti a formulat o plângere împotriva FC Vaslui, în 28 octombrie 2011 în care a cerut LPF sancţionarea clubului moldovean cu pierderea punctelor în urma partidei din cadrul etapei de VI-a a Ligii I, precum şi penalizarea acestuia cu 15 puncte.