„Urâm România”. Jucătoare de teqball din Ungaria, sancționată sever după ce l-a făcut praf pe arbitrul român de la turneul de Cupă Mondială din Budapesta (VIDEO)

„Urâm România”. Jucătoare de teqball din Ungaria, sancționată sever după ce l-a făcut praf pe arbitrul român de la turneul de Cupă Mondială din Budapesta (VIDEO)
Image by Keith Johnston from Pixabay

Gabriella Kota, o jucătoare maghiară de teqball, a fost sancționată de federația internațională din acest sport (FITEQ) după ce a insultat un arbitru român și, apoi, a insultat și România într-o postare pe rețelele sociale, potrivit Sportal.hu.

Jucătoarea de teqball din Ungaria l-a făcut praf pe arbitrul român

Teqball World Series, turneu desfășurat la Budapesta, a fost marcat de scandal din prima zi. În a doua semifinală de dublu mixt s-au întâlnit echipe din Ungaria și Polonia, iar Gabriella Kota, vedeta campionatului maghiar, a primit un cartonaș galben și apoi un roșu, ceea ce a dus la depunctarea echipei.

Tensiunile au continuat, iar polonezii au câștigat partida după o decizie de arbitraj criticată vehement de cei doi jucători maghiar. Gabriella Kota l-a insultat pe arbitrul român folosind cuvinte de nereprodus, iar apoi s-a dus în tribune și a continuat să protesteze.

Meciul respectiv poate fi urmărit de la 10:25:20

Ulterior, jucătoarea maghiară de teqball a publicat un story pe Instagram cu mesajul „Urâm România”, dar l-a șters în cele din urmă.

A fost sancționată sever

Din cauza comportamentului de pe teren și din afara lui, Gabriella Kota a fost descalificată din competiția de dublu feminin de sâmbătă, în care se lupta pentru medalii, și nu poate păstra cei 600 de dolari pe care i-a câștigat la dublu mixt și nici punctele de clasament mondial.

În plus, sportiva riscă să fie exclusă de la Mondialele din decembrie. Comisia de etică ar urma să se reunească săptămâna viitoare și să dezbată cazul.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:07 - Remus Negoi (USR): Coaliția este ruptă doar prin vorbe, prin gogoși pe care ni le vând și cei de la PSD, și cei de la PNL. Încearcă să ne aburească cu astfel de chestiuni, care țin de nervii și de buzunarele noastre, ale tuturor (VIDEO)
20:02 - Au fost găsite fragmente dintr-o dronă rusească în sudul Deltei Dunării
19:46 - „Am avut cu Mălina vise cu mesaje, în care îmi transmitea câte ceva”. Doina Spătaru, mărturisiri despre legătura dintre lumi, pe care a format-o cu fiica sa
19:44 - Un avion de vânătoare F-18 s-a prăbușit în nord-estul Spaniei. Armata a confirmat moartea pilotului
19:30 - Cătălin Botezatu a dezvăluit câți copii are, de fapt :”Cel mai nasol e când …” (VIDEO)
19:26 - Marcel Ciolacu, întâlnire cu ÎPS Petru la Chișinău: „Voi sprijini în continuare cu toată forța Mitropolia Basarabiei, inclusiv la nivel financiar pentru construirea și renovarea de biserici și centre sociale din Republica Moldova”
19:00 - Florian Bodog: Colaborarea între PSD și PNL în ceea ce privește actul de guvernare eu nu cred că are de suferit. Coaliția nu este ruptă (VIDEO)
18:58 - Rețeta pentru murături perfecte, lăsată de Radu Anton Roman. De ce recomanda acesta ca borcanele să fie puse pe lame de cuțite
18:50 - Virgil Guran: Când a fost Nicole Ciucă premier, întotdeauna când s-au luat măsuri în alianță, s-a discutat cu partenerii noștri. De când a venit Ciolacu, nu mai există acest dialog. De aici pornesc multe lucruri (VIDEO)
18:33 - Suporterii FCSB reținuți în Grecia au fost arestați preventiv. Cât vor sta în spatele gratiilor și ce amenzi au primit