Unui antrenor din Marea Britanie i s-a refuzat transferul la Real Madrid din cauza Brexitului

Unui antrenor din Marea Britanie i s-a refuzat transferul la Real Madrid din cauza Brexitului
Kylian Mbappe (23 de ani) a marcat ambele goluri ale lui PSG în dubla cu Real Madrid din optimile UEFA Champions League, pierdută în cele din urmă de parizieni cu 2-3 la general. Foto: Hepta.ro / Bestimage / JB Autissier / Panoramic / Bestimage

Antrenorului asistent de la Stockport, Andy Mangan, i s-a refuzat mutarea la Real Madrid, după ce i s-a refuzat un permis de muncă. Mangan și-a făcut mâna de antrenor Uefa alături de fiul lui Ancelotti, Davide, care face parte din staff-ul de la Madrid, potrivit The Guardian.

Mangan se pregătea să-l antreneze pe Kylian Mbappé

Atacant pe vremea când era jucător jucător, Mangan și-a dezvoltat o reputație în plină dezvoltare ca antrenor. El a sperat să schimbe League One pentru a lucra cu Carlo Ancelotti în Liga Campionilor, dar din cauza reglementărilor Brexit, cererea sa a fost respinsă. Obținerea unui permis de muncă pentru a lucra în Spania poate dura până la nouă luni.

Mangan se pregătea să-i antreneze pe Kylian Mbappé, Jude Bellingham și restul echipei de stele a lui Madrid, dar jucătorul de 38 de ani va continua să antreneze la Stockport, care ocupă locul al doilea.

Mangan și-a făcut mâna de antrenor Uefa alături de fiul lui Ancelotti, Davide, care face parte din staff-ul de la Madrid, iar perechea are o relație strânsă. Mangan a lucrat anterior alături de Joey Barton ca antrenor la Fleetwood și Bristol Rovers.

S-a alăturat echipei de antrenori Stockport în martie, concentrându-se în primul rând pe munca cu jucătorii atacanți și s-a bucurat de succes, deoarece Stockport a câștigat Liga 2 sezonul trecut.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:13 - Lasconi, despre reacția lui Ciolacu la inundații: Spunea că nu știa, că l-a surprins viața cumva. Eu am dovada că a mințit. Cum să minți în halul ăsta? (VIDEO)
23:02 - Care sunt cele mai ciudate experiențe pe care le-au trăit angajații room-service cu clienții. Cele mai ciudate cerințe ale turiștilor
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de membri ai grupării Hezbollah au fost răniți, după ce în aparatele pe care le purtau s-a declanșat o cantitate mică de explozibil (VIDEO)
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)
21:43 - Elena Lasconi: Îl apreciez pe Nicușor Dan și-i mulțumesc foarte mult / Nu uit atacurile mizerabile ale PNL la adresa lui. Și el tot a reușit să fie aplaudat la Congresul PNL și să ridice sala în picioare (VIDEO)
21:31 - Alertă în Paris: Un incendiu uriaș a izbucnit pe acoperișul unei clădiri din arondismentul 13. Care este cauza focului (VIDEO)
21:28 - Elena Lasconi: Eu nu o să dau niciodată mâna cu PSD sau cu partidele pro-ruse. Viziunea mea e că vom avea un guvern de dreapta, USR-PNL-UDMR, la anul. Altfel, va fi rău pentru România (VIDEO)