UNGURII AU PUS OCHII PE EL! Federația maghiară vrea să naturalizeze un fotbalist din naţionala de tineret a României (FOTO)

Publicat: 20 03. 2019, 13:28
Foto: Hepta.ro

Federaţia Maghiară de Fotbal a pus ochii pe un tânăr jucător din Liga I.
Este vorba de Lorand Fulop, mijlocașul echipei FC Botoşani și al naționalei U21 a României.

Site-ul goal.com, citat de Telekom Sport, scrie că fotbalistul este urmărit cu atenţie de două dintre marile forţe ale campionatului maghiar de fotbal, Ferencvaros Budapesta şi MOL Vidi.
Mai mult, același site în limba maghiară susţine că Fulop este monitorizat şi de Federaţia Maghiară de Fotbal, care ar dori să-l naturalizeze.

”Există precedentul recent Willi Orban de la Kaiserslautern, fotbalist născut în Germania, care în 2018 a ales să joace pentru naţionala maghiară. Tătăl său este maghiar, iar Willi a optat pentru Ungaria. Şi Fulop ar putea urma acelaşi traseu, mai ales că există interes pentru el în interiorul Federaţiei”, scrie sursa citată.

Maghiarii au fost interesaţi şi de fratele lui Lorand, Istvan, care în prezent joacă la Sepsi Sf. Gheorghe.

Lorand are 21 de ani şi s-a născut la Târgu Mureş. Joacă din 2016 la Botoşani formaţie pentru care a înscris de 10 ori în 38 de meciuri. În acest sezon a marcat de 5 ori şi a reuşit alte 2 pase decisive în 16 meciuri pentru gruparea moldavă.

(Foto: Hepta.ro)

FC Botoşani l-a adus gratis pe Fulop de la Sepsi, iar cei de la Goal susţin că Ferncvaros şi MOL Vidi vor veni în vară cu oferte pentru Lorand.