Ungaria va găzdui finala Champions League

Ungaria va găzdui finala Champions League
Foto simbol: Pixabay

UEFA a anunțat orașele care vor găzdui finalele cupelor europene în 2026 și 2027, iar Ungaria a primit o finală de Champions League, potrivit GSP.

Ungaria va găzdui finala Champions League în 2026

UEFA a anunțat că finala Champions League din 2026 va avea loc în Ungaria, pe Puskas Arena din Budapesta. În același an, ultimul act din Europa League se va Beșiktaș Park din Istanbul, Turcia.

În 2027, finala Europa League se va juca la Frankfurt. Cât despre finala Champions League, decizia a fost amânată până în septembrie întrucât inițial fusese ales San Siro din Milano, dar stadionul trebuie să intre în lucrări de renovare.

Finala Europa League de miercuri seară va fi arbitrată de un român

Europa League deschide seria finalelor europene care vor pune capăt sezonului 2023/24 în fotbalul de club. Ultimul act al celei de-a doua competiții continentale ca anvergură le pune față în față pe Atalanta și Bayer Leverkusen, miercuri seară, de la ora 22, pe Aviv Stadium din Dublin.

Bayer Leverkusen este campioana Germaniei și nu a pierdut niciun meci în acest sezon, o performanță istorică pentru un club care până acum nu câștigase niciodată Bundesliga.

Finala Europa League va fi arbitrată de Istvan Kovacs, cel mai în vogă antrenor român.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`