Undă verde pentru transferul lui Radu Drăgușin. Cluburile au bătut palma și se știe și salariul românului la noua sa echipă

Publicat: 10 01. 2024, 11:08
Sursa foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Genoa s-a înțeles cu Tottenham pentru a-l ceda pe Radu Drăgușin la clubul londonez, anunță cunoscutul jurnalist italian Fabrizio Romano.

Tottenham îl cumpără de la Genoa pentru 25 de milioane de euro plus bonusuri

Spurs va plăti o sumă fixă transfer de 25 de milioane de euro pentru internaționalul român, însă înțelegerea prevede clauze „foarte ușor de atins” pentru o suplimentare de 5 milioane de euro.

Contractul fundașului este valabil până în iunie 2029, iar acesta va avea un salariu net de aproape 3 milioane de euro, mai susține Fabrizio Romano, renumit pentru acuratețea informațiilor pe care le prezintă în spațiul public.

În baza aceleiași înțelegeri, Spurs îl va ceda la Genoa pe Djed Spence, cu o clauză de cumpărare definitivă de 10 milioane de euro. Pe perioada împrumutului, clubul londonez va fi cel care va plăti salariul fotbalistului.

Genoa îl transferase pe Radu Drăgușin pentru o sumă de cinci ori mai mică

Fabrizio Romano amintește că Genoa a plătit puțin peste 5 milioane de euro plus bonusuri pentru a-l aduce pe Radu Drăgușin în august 2023.

Internaționalul român va zbura la Londra chiar miercuri, în condițiile în care Tottenham Hotspur l-a programat deja la vizita medicală.

„Povestea nebună s-a încheiat pentru Bayern”, a adăugat jurnalistul, făcând referire la interesul clubului german pentru serviciile lui Drăgușin.